Zullen we het liefde noemen? – Tine Bergen – BLOG TOUR

Vandaag is het mijn beurt voor de blog tour van het nieuwe boek van Tine Bergen. “Zullen we het liefde noemen?” is een psychologische thriller en is uitgegeven bij Uitgeverij Vrijdag. Ik zal in deze blog post je een beetje vertellen over over wat dit boek gaat en wat mijn ervaring is met de boeken van Tine Bergen!Achterflap:

Esther houdt van haar man Stef en van haar kinderen, uiteraard. Ze houdt van haar vader, al zou ze dat soms liever niet willen. Want houdt haar vader wel van haar? En hoeveel houdt Esther van die andere man, Jack?
Wanneer haar achtjarige zoon Linus de overbuurman doodrijdt, wijst alles eerst op een ongeluk. Dat gelooft Esther toch. Maar is dat wel zo? Want die overbuurman is ook wel de leerkracht die Linus vorig schooljaar het leven heel erg zuur maakte. De inspecteur die op de zaak wordt gezet doet zijn werk grondig, dus rest Esther geen andere keuze dan dit zelf ook te doen. Al moet ze daarvoor haar eigen leven wel heel scherp onder de loep nemen.
Van hoeveel mensen kun je tegelijkertijd houden? En hoeveel doe je voor de mensen die je graag ziet?


Zoals je ziet klinkt het verhaal al veelbelovend, en ik vind de cover zelf ook echt heel leuk! Doordat ik de laatste tijd het druk heb gehad met mijn examens en afspraken met mijn vriendinnen, en mijn reading slump daar bovenop, heb ik wel nog niet zoveel van deze thriller kunnen lezen. Ik heb wel al een paar hoofdstukken gelezen en ik kan je garanderen dat ik het al helemaal geweldig vond.

Eenmaal ik begon te lezen wou ik eigenlijk steeds maar verderlezen, de hoofdstukken zijn kort, wat ik altijd super aangenaam vind. Het leest dus ook super snel!

Ik heb ondertussen al vier boeken van Tine Bergen gelezen (het College trilogie en Vissen Praten Niet) en ik blijf steeds zeggen dat ik haar schrijfstijl echt super fijn vind om te lezen. Mensen die me volgen weten dat ik voornamelijk Engels lees, maar voor deze auteur maak ik een uitzondering! Dit klinkt misschien raar, maar ik vind de woorden zo mooi bij elkaar vloeien? Ik ben dus echt een fan van haar schrijfstijl.

Ook lees ik normaal gezien bijna nooit thrillers, maar ook hier maak ik een uitzondering. Ik had bij de eerste paar hoofdstukken al zoveel vragen in mijn hoofd en ik kan niet wachten totdat alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Ik ga vanavond zeker en vast wat verder lezen.

Bedankt aan Tine Bergen en Uitgeverij Vrijdag om mij te laten deelnemen aan deze blog tour! Ik kan niet wachten om dit boek uit te lezen.

Irene

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s